lördag 17 december 2011

En gammal...

Medkänsla
att känna med
fint
bra
ibland känner jag för mycket med
så det gör ont i mig också
Motkänsla, finns det?

Otur

SkrivPuff: 18 december 2011

Otur att jag var först i seriekrocken som gjorde att jag fick whiplash och inte kunde headbanga mer.
Otur är ett ord jag har svårt för, det finns liksom ingen syndabock i det. Bättre med "ditt fel, jag är dum i huvet, skit med borgarna och hela jävelsamhället, mammas fel, varför gjorde jag så" och sånt.
Men otur.
Kan drabba vem som helst och alla och komma från ingenstans.
En av livets grundingredienser. Som kärlek, hat, lycka, ångest. Bara finns där. Ingen att skylla på.
"Men vilken otur" säger nån. Då svarar mitt inre "nä jag är inte en sån som har otur, jag har tur jämt, jag är lyckad och smart och det var *insert valfri aktör*'s fel". Och ändå - friheten i att shit happens. För det gör det. Och då finns ingen skuld att dela ut, ingen är ansvarig, ingen kan anklagas. Otur i kärlek, tur i spel och tvärtom. Men om man har otur i båda?
Otur i spel är lättare att svälja än det andra. För har man otur i det andra, då ska man rannsaka sig själv och psykologa och ändra sig. Till det bättre. Men det är jag trött på. Jag skulle hellre lägga tid på en spelkonsult som lärde mig hur man vinner pengar och tävlingar.
Finns det såna? Är det betting-bolagen?

Tillbaka

...iallafall tillfälligt. Jag har funderat på att byta alias och skapa en ny blogg nu då jag är avslöjad av misstag.

Eller också får det vara som det är. Jag kanske behöver hjälp med att flytta över alla inlägg till den nya bloggen, hoppas någon av er kan hjälpa mig då! Jag har försökt en gång förut med en sådan manöver och det gick inte bra. Men vi får se.